Website ontwikkeling

Alpha ICT doet niet zomaar aan website ontwikkeling, voor ons is het zaak om eerst in kaart te brengen wat de wensen en eisen van onze klanten zijn. Dit doen we door met je samen te zitten en een brainstormsessie te houden. Wij komen bij jou langs en daar houden we de sessie in workshop stijl. Tijdens de workshop bekijken we eerst de functie van de website, daarna gaan we bekijken welke eigenschappen de website moet bevatten en deze verdelen we in diverse prioriteiten.  

Website ontwikkeling

Aanpak
Bijzonder aan onze workshops is de aanpak, wij betrekken hier enkele personeelsleden bij zodat we een totaalbeeld van het bedrijf krijgen. De website moet uiteindelijk een verlengstuk van je bedrijf of organisatie zijn en moet kunnen dienen als visitekaartje. Na deze sessie starten we met de ontwikkeling van het design waar we alle aspecten voor het profileren op het www bij betrekken. Na de presentatie van het design, eventuele aanpassingen en de uiteindelijke goedkeuring, starten wij met de realisatie van de daadwerkelijke site. Deze realisatie vindt plaats op een interne online locatie en kunt u op de voet volgen via een door ons verkregen link.

Feestje
Na de website ontwikkeling komt de lancering, dit is niet niks en mag best gevierd worden. Daarom communiceren wij duidelijk de datum en nemen wij enkele ogenblikken voor livegang contact met u op om dit samen telefonisch te beleven.

Voor een greep uit onze werkzaamheden voor diverse klanten, kijk dan eens in ons portfolio.