Online Scans

Veel websites en shops behalen niet de doelstellingen die ze voor ogen hebben, vaak zie je dit wanneer een site of shop niet volledig voldoet aan de gebruikerservaring, de uitvoering in de online marketing te wensen over laat of wanneer de doelstellingen te hoog gegrepen zijn. Wil jij je site of shop beter profileren op het www of wil je graag meer inzicht in de marketing onderdelen waar voor jou nog winst te behalen valt? Als internet marketing bureau moeten wij daar wel een oplossing voor bieden, de online marketing scan en de online concurrenten scan!

Online marketing scan
Binnen deze scan kijken we naar jouw online marketing verleden, wat is er gedaan en wat zijn de resultaten daarvan. Daarnaast bekijken we welke mogelijkheden er voor jouw onderneming beschikbaar zijn waar nog winst mee te behalen valt. Je kunt hierbij denken aan de social media kanalen, welke zijn geschikt en zijn deze ook in gebruik genomen. Maar we kijken uiteraard ook naar een stukje techniek, voldoet de website aan de eisen die vandaag de dag gesteld worden, functioneert deze goed op mobiele apparaten en hoe is de gebruikerservaring. Hieronder zie je de onderdelen waar we naar kijken bij het houden van een online marketing scan:


Online concurrentie scan
Deze scan is bedoeld voor het verkrijgen van meer inzicht in jouw concurrenten, wat zij doen en wat de verschillen tussen jullie zijn. Binnen deze verschillen valt vaak nog winst te behalen en kun je beter concurreren met bijvoorbeeld de ervaring op de website of webshop, de online marketing, de producten en de prijs. Onze concurrentie scan bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Concurrentie
  • Profileren
  • Presentatie
  • SWOT analyse

 
Voor ons als internet marketing bureau is het van belang om alle informatie goed in kaart te brengen, daarom gaan we voor het uitvoeren van onze online scans te werk in 3 stappen. De 1e stap bestaat uit een intake gesprek, afhankelijk van je voorkeur komen we daarvoor bij jou langs of nemen telefonisch contact op. Tijdens dit gesprek komen we wat meer over je organisatie te weten, hierdoor zijn wij in staat doelgericht te werken en uiteindelijk een degelijk advies neer te leggen. De 2e stap bestaat uit het uitvoeren van de daadwerkelijke scan(s), dit doen we door middel van een uitgebreid desk-research (denk hierbij aan online bronnen, markt informatie, etc.). De 3e stap bestaat uit het presenteren van de resultaten, alsmede eventuele aanbevelingen in een overzichtelijk rapport.

Tarieven
Je bent nu op de hoogte van de online scans die wij graag voor je uitvoeren, het kan dan ook zijn dat je beide scans af zou willen nemen en daar hebben wij een speciaal tarief voor. Zie hieronder de tarieven die wij hanteren voor onze scans inclusief rapportage:

 

  1. Online marketing en concurrentie scan € 249,=
  2. Online marketing scan €149,=
  3. Concurrentie scan € 149,=

 

 
Neem je na afloop van de scan de beslissing om met ons verder te gaan, dan krijg je eenmalig 25% korting op de eerste factuur*.
 
Wil je meer weten over een van onze scans bekijk dan onze blog Online Scans of vraag de scan direct aan via onderstaande button.
 
 
Scan aanvragen
 
 
*Deze aanbieding is eenmalig en geldt bij het afnemen van online marketing uren. Niet inwisselbaar voor contanten, andere scans of te combineren met andere aanbiedingen. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.